Profil

Det står vi for

Produktionen
Maglesø Plantage adskiller sig ved at have et bredt varesortiment, både hvad angår størrelser og sorter, heriblandt nordmannsgran, omorika og rødgran. Samtidig har vi specialiseret os i store træer, og er i dag en af de førende europæiske producenter, der leverer juletæer på 2,5-10 meter.

Vi gør meget ud af forædling og formklipning af det enkelte træ. Nogle af vores specialer er Disney-juletræer, tætte og fine træer, og ikke mindst den nyeste trend, slanke juletræer.

Vi afsætter årligt omkring 100.000 træer og op mod 150 tons pyntegrønt fra vores plantager.

Vores vigtige kunder
Vores mål er at bevare positionen blandt landets bedste producenter af kvalitetsjuletræer. Vi har stort fokus på at fastholde et højt serviceniveau over for vores kunder, og med vores brede sortiment kan vi imødekomme enhver kundes behov. Herudover er det vigtigt for os, at den leverede vare altid svarer til det antal og den kvalitet og sortering, som kunden har bestilt. Succes er i vores optik baseret på gensidig tillid, og den personlige kontakt til vores kunder er en væsentlig faktor. Derfor er nye såvel som gamle kunder altid velkomne til at se vores plantager.

Vores grønne profil
Maglesø Plantage prioriterer stadig vildtplejen højt, og vi betragter naturen som en helhed – derfor er det særligt vigtigt for os, at vi i vores produktion tager hensyn til miljøet. Vores ambition er at dyrke så miljøvenlige juletræer som muligt, og minimere brugen af sprøjtemidler og traditionel gødning mest muligt. Herudover kan vi med mekanisk renholdelse gennemføre en særdeles effektiv og samtidig miljøvenlig produktion. Forsøgsvis benytter vi organisk gødning i stedet for traditionel gødning, og vores nyeste grønne tiltag er, at vi på en række marker undlader at sprøjte for ukrudt. Juletræer fra disse marker sælges og markedsføres som ”usprøjtede træer”.

Kvalitetsnormer – sikkerhed for høj kvalitet
Maglesø Plantage er certificeret i GLOBALG.A.P., og er medejer i brandet Certified Original Nordmann. I samarbejde med brandets øvrige medejere, overholder vi en række stramme kvalitetsnormer, hvilket er kundens sikkerhed for at have købt det bedste produkt. Certified Original Nordmann mærker juletræerne med egne etiketter, og hvert enkelt træ kan spores tilbage til producenten, da hver etiket er farvekodet og nummereret.

Maglesø Plantage er medlem af Danske Juletræer og Grossistforeningen for pyntegrønt og juletræer.